Znám lidi , ...

Znám lidi , ...

Anotace: Ruzní lidé a já mezi nimi.

Znám lidi, kteří chtěj být nejlepší na světě,
lidi tak naivní, že uvěří každý větě.
Znám lidi, kteří by i pro lásku umírali,
Jen kdyby je ti druzí rádi měli.
Znám lidi, pro které žít je velký dar.
Těch lidí je ale opravdu jen pár.
Znám lidi, kteří si chtějí život naopak vzít.
A pokoj už od toho strašného světa mít.
Znám lidi, kteří chtějí mít svou lásku a žít v klidu.
Lidi, kteří nikdy nechtějí poznat bídu.
Znám lidi, který se perou o poslední místečko.
Lidi, kteří zavíděj úplně všecičko.
Znám lidí opravdu mnoho a každý má povahu svou.
Co se asi stane, když se sblíží s tou mou ?
Autor katttka.k, 18.03.2006
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí