Mám strach,že budu sama..

Mám strach,že budu sama..

Anotace: a asi budu...

Mám strach, že budu sama
Mám strach, že zvoní mi hrana
Bojím se ztráty přátel
Prosím, ber na to zřetel.

Už vím, že budu sama
Už vím, že zvoní mi hrana
Ve snech je krvavá vana
Doufám, že zemřu doma.

Já vím, že právo nemám
Leč přec společnost hledám
Nechci tam býti sama
Nebude rodina,máma..

Samota přece jen bolí
Po smrti špatně se hojí
Možná tam nebude nic
A možná samotných víc……
Autor Ayla, 18.03.2006
Přečteno 470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Komu zvoní hrana? Jenom tobě.
Stejně setkáme se oba v hrobě.

05.05.2007 16:57:00 | jehlaspichlas

Kdepaaak ja jsem preci s tebou tak jakypak sama...

20.03.2006 22:00:00 | Lady Celebrian

Neboj,nebudeš...

18.03.2006 20:04:00 | Harr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí