!!!Peťulka!!!

!!!Peťulka!!!

Anotace: ...

Musím něco spisnout lásko
jsi mou můzou,jsi mé všecko
musím ti to napsat krásko
jsi má něha,jak mé děcko

Uctívat tě budu,chci
myslet na tě i v noci
nikdy sbohem neudělám
nikdy bolest nepřidělám

Budu se tak snažit celí život
jsi jako obří roura,co životu je přívod
jen at teče do kocoura,už se těší na tvůj příchod
snad tě potom nesežere,jak teskne jeho srdíčko

Nesní tě,byď máš na sobě myšičko
taky na sobě máš,láska moje
nejíst,vždyť je tvoje!!
pojď ke mě,polehtám ti zas bříško

Ručka tě jen pohladí,něžně,helce naladí
kocourek je ,však ty víš
už ho z dálky vyhlížíš
já vím,jako já,po druhém toužíš:)
Autor Matu, 20.03.2006
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako vždy NO1.

20.03.2006 18:19:00 | Sablunicek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí