Nositelka příběhů

Nositelka příběhů

Anotace: Když se teď v poměrně dlouhém vztahu objevila trhlina a začíná se ztrácet naděje, nevzdávám se bez boje, i když všechno hrozně bolí. Pro sílu si chodím na jedno místo. Totiž, dokud je život je naděje.

Vidím celý svět,
jak zpívá i pláče, dnes už naposled.
Jsem skála tady na břehu,
co dává světu odvahu,
když ztrácí to, co těžce získal,
pro co jenom žil a dýchal.

Já skála tady na břehu,
srdce už mám dávno puklé,
z těch milionů příběhů,
co všechny jsou jak jeden smutné.

Ten jeden příběh jediný,
co běží za mnou z krajiny,
kde všechny květy dávno zvadly
a všechny stromy k zemi padly.

Já skála tady na břehu,
já každý příběh vynesu,
na samotný můj vrcholek,
kde zbude z něho kamínek,
co s větrem bude zpívat tiše:
"Nezapomeň, miluji Tě."

...

Já na břehu tu skála sama,
se všema svýma puklinama,
stát tu budu jako dosud,
dávat naděj je můj osud.

Ani vítr, ani voda,
moji sílu neudolá.
Já stará skála na břehu,
nositelka příběhů.
Autor thalion, 21.03.2006
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajimavá,jen mi tam nesedí rým dosud - osud. Možná by to chtělo trochu vybrousit

18.04.2006 11:39:00 | Skalnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí