Smrt

Smrt

Anotace: ..............

Její přítomnost nás všechny mrazí
a vhání nám do očí slzy
proč pro ni pracují všichni ti vrazi
tak proč musí chodit někdy tak brzy

že by snad cestu jen kolem měla
snad jen na procházce byla
tak proč odnáší si zas další těla
proč odnáší si je ta černá víla

proč raději se neprojde ráno rosou
a pocítí tu sluneční zář
proč raději vládne tou kosou
a do černa si halí svoji tvář

pokaždé přijde uplně sama
vejde do dveří jako nezvaný host
přijde si přes den v noci z rána
copak nebylo toho jejího chození už dost?
Autor Nola77, 05.12.2004
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí