Úvaha o naději

Úvaha o naději

Anotace: ...a zase pocity ...:o)

Naděje je přání, co čeká na milost
Naděje je touha najít přes řeku most
Co však najdeme na druhém břehu?
Možná dost a možná málo
Vždy však svoji přítomnost
Autor Beepat, 05.12.2004
Přečteno 676x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí