Můry všedních dnů

Můry všedních dnů

Anotace: ...

Křik mi v hlavě zní,
i když mysl jenom sní
zas můru z mnoha můr…

Však jsou sny,
které lidé prožívají
a štěstí probudit se
často oni nemívají…

Všude krve řeky
a spousty mrtvých těl…
Města v plamenech!
Hrůza co člověk zřel…

Plačící muži a ženy…
Děti – kost a kůže…
A my v teple domova!
Kdopak za to může?

Může za to každý!
Nebo radši bůh?
Snad někdo další?
Či jiný svatý duch?

Smrtka v rohu pláče tiše
a svůj dlouhý seznam píše…
Všichni na něm napsáni…
Autor Tomáš Ektus, 21.03.2006
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trošku se ti ty motivy opakují,ale to nevadí, toleruji:-) protože vím že to má hloubku.

25.05.2006 13:16:00 | Bajík

Není "MI v teple domova", ale "MY v teple domova" :)

27.03.2006 10:44:00 | m-i-n-e-a

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí