Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: Mé lásce na dobrou noc

Krásný den zahalil měsíc tmou,
jen hvězdy září oblohou.
Běh na chvilku se zastavil,
čas spánku se dostavil.

Noční svíčka vyhořela,
vtělila se do anděla,
anděl letí oblohou, temnou tmou a mlhou,
jen aby byl u tebe a sílu svou a lásku,
předal do tvé duše, tělíčka a hlásku.

I ty měl bys jít spát
a krásné sny si nechat zdát.

--------------------------------------

Preji noc plnou neznych snu,
hvezdami posetou oblohu,
lehky svezi vanek
a vic, nez jen sladky spanek.

Rano, az te ze snu probudi,
nic dalsiho te netrapi,
sen ve dne snit budes dal,
tak jako bys bez probuzeni spal.

Ja oblacek polibku posilam,
a sama rychle usinam,
abych v tvych snech byla driv,
nez tvou dusi klidny spanek naplni.

--------------------------------------------------

Poslední dvě hvězdy na nebi svítí,
jsou to mé oči, chyceny v sítích,
v sítích ze smutku a stesku,
v myšlenkách svých se k tobě tisknu.
Krásné sny !!!
Autor Nykyta, 21.03.2006
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí