Nehoda

Nehoda

Anotace: rozpracovaná skica

Pospícháš kamsi do tmy zrána
a oči tvé se zvolna klíží
najednou ozvala se rána
airbag se kvapem k hlavě blíží

tma a kapky které zvolna kanou
hadičkou z kapačky až do žíly
zůstal jsi od všech trochu stranou
vzpomínky na minulost rychle ožily
Autor Obyčejný básník, 21.03.2006
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jejda, ta se mi moc libi... Jelikoz je takova do temna obleknuta...

03.04.2006 10:49:00 | BlackTangerine

Hernajs Jirko, doufám, že se ti nic nestalo!

23.03.2006 21:31:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí