Poslední krok

Poslední krok

Anotace: co dodat , posuďte sami ;)

Kráčím chodbou dál a dívám se zpět
Já vejít zpočátku se bál
byl to neznámy svět
A teď na konci chodby
Začínám se ptát, udělám kro dál?

Krok dál , jen malý krok
Dívám se zpět, je to celý rok
Vlastně roky, tak krátká doba se to zdá
Tak krátká jako 4 kroky

Život je jako chůze podzimním lesem
Kde po cestě je mnoho kořenů a překážek
Kde zakopnout není těžké
A i přes velké množství porážek
Existuje přátelství jak suché listí křehké

Jedna chodba končí a druhá začíná
Jak jeden básník již jednou řekl
„Zde začíná má těžká hodina“
Krok dál do nového světa do nového města
Začínám se ptát, jaká bude tato cesta?

Cesta kde budu sbírat křehké listí
List za listem a ukládat do herbáře
Každý list s vlastní identitou
Listy které znamenají tváře
Tváře přátel mých, které dodaly mi sil
Sil abych kráčel dál, no proste abych byl

Zazvoní budík a já vím že zdál se mi sen
Sen o chodbě, o herbáři, o podzimním lese
Kde slunce zazáří, stejně jako teď –
Když budík vydá poslední tón
Víte, dnes mám důležitý den
Poslední krok , a je za mnou celý rok.
Vlastně roky.
Autor looser, 22.03.2006
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úžasná myšlenka!

03.01.2008 22:14:00 | Erion Fate

Je to povedené.
Pro mě to sice nějaký chyby má, ale si na dobré cestě.
Tak držím pěsti:)

23.03.2006 15:34:00 | Totenkopf

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí