Aj to je den

Aj to je den

Anotace: ...

Aj to je den, únava mě zmáhá,
aj to je den, nikoho nepoznávám.

Oči se klíží, chce se mi tak spát,
místo do spaní, víc se mi chce smát.

Aj to je den, stejný jako jiný,
aj to je den, proto zdá se mi tak divný.

aj to je den, musím už jít..
možná v matice budu trochu snít:)
Autor Inies, 23.03.2006
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nikdo nevkročíš dvakrát zlomenou nohou do stejné řeky.

13.06.2007 19:37:00 | jehlaspichlas

Víš, tohle je jak mlácení prázdné slámy. Kouknu na ostatní.

29.03.2006 11:54:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí