doufejme

doufejme

Anotace: ...

Jednoduchou formou jedním slovem
Pozvu tě na čekuládu třeba
A snad si už budem povídat
Já cejtim
Že jsi tichá, jako já

A že nám donesli čekuládu už studenou
Nám vadí, ale mlčíme
Pak šlápnem na mokrej chodník
Se sněhem u kraje
A půjdem jen tak pryč

Na zastávku meziměstské autobusové dopravy
Půjdem a budem si třeba povídat nic víc
Znám málo lidí
Teď chtěl bych jich znát víc
Autor Jan D., 23.03.2006
Přečteno 460x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí