Kolotoč

Kolotoč

Anotace: jízda...

Černý plášť
na hlavě rohy.
Kopyto koňské
místo jedné nohy.

Pekelné atrakci
tisíce let už vládne.
Nesplnitelné nabízí
vše je prý tak snadné.

Neváhej a skoč
na můj kolotoč
co splní tvoje přání.

K nástupu mě láká
k odjezdu povel dává.
Úsměv slizký nabízí
brkem od krve mává.

Neptej se mě proč
ten můj kolotoč
splní tvoje přání.

Přání stačí vyslovit
minimum tě bude stát.
Do prstu se bodnout
a podpis na papír dát.

Dál jen se toč
až můj kolotoč
splní tvoje přání.

Že s chutí se vozím
je jenom vaše zdání.
Duši jsem odevzdal
za jedno marnivé přání…
Autor Modrý Adept, 24.03.2006
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mirčata, přeju hezké jarní svátky, opatrujte se a mějte se rádi, ju.

13.04.2006 13:15:00 | Hančí

Ta je čertovská...ještě že tě znám...

24.03.2006 07:04:00 | Hančí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí