Vana

Vana

Anotace: Krapitek snovosti,něco pro usmání

Nekonečně se lesknoucí stříbrné šupiny vln
Modrý had co se vlní do rytmu smutečních bubnů
Neskutečně dlouhý baritón těžkého větru
To vše v mýdlové bublině u mě doma

Pod umělě osvětleným škopkem z lasturové nerezi
Perou se rukávy,nohavice a do toho všeho
Vroucně objatí,drží se fialové ponožky
Později,když vítr ustane cuckají své cucky na zem
Autor bezruký uzurpátor, 24.03.2006
Přečteno 441x
Tipy 2
Poslední tipující: zaba.zuzla, pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je fakt dobry:-)

19.07.2006 18:40:00 | Odváté zrnko popela

Zajímavé, má to svou poetiku.

24.03.2006 12:07:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí