SCHYZOTIMNÍ

SCHYZOTIMNÍ

Anotace: Nerýmu je se, ale to jste si už asi všimli...

I KDYŽ SE KAŽDÝ JMENOVAL JINAK,
A KAŽDÝ BYL ZCELA ODLIŠNÍ,
MUSELI SE SPOLU MILOVAT.
OBSCÉNÍM ZPŮSOBEM,BYLI HANEBNÍ,
MUSELI SE PONIŽOVAT.

pOTOM PŘIŠEL
CHAOZ A DAL
JIM ŘÁD, UKÁZAL JIM
CESTU ŽIVOTEM.
sPOJIL JE NEROZLUČNÝM
POUTEM.
sPOJIL JE V JEDINOU BYTOST....

Dal jim tak utrpení a nekonečné
stavy agónie, které je sužovali společně
v jejich životě. Onen chaoz dal
život lidské bytosti, to je
pravý původ Boha.
Autor krok, 06.12.2004
Přečteno 502x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nechci to ni te urazit..ale tos byl jako liej to prepsat?:D nebo je to schavlne..pac to ti neverim..:D

18.11.2007 22:08:00 | Fried Green Tomatoes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí