Nechte mě...

Nechte mě...

Anotace: Takhle to dopadá, když chtěj rodiče řešit moje problémy...(není to dokonalá básnička, ale dokonale vystihuje moje pocity...)

Nechte mě všichni být,
a nechte mě prosím napokoji.
Já jen svůj život chci žít
a zažívat novou lásku svoji.
Chci klid už od starostí mít,
tak mě nechte, nechte mě,
nebo z toho šptaně začne mi zas být.
Já už teď mám problémů moc,
ale vy myslíte že není to dost.
Proto asi trápení mi přiděláváte
a mě jenom nadáváte.
Nadáváte, že nic nezvládám,
tak mě konečně nechte, ať se s tím vypořádám.
A ty tati...
Ty si myslíš, že násilím něco zmůžeš?
Já myslím, že ne, že mi tím nepomůžeš.
Tvářil si se jako kamarád co pomůže
ale pak klidně hodíš mě do louže.
Ty tvoje rány docela bolí,
ale není to jediný co chci ať se zahojí.
Bohužel jsou věci co mě bolí víc,
ale pochopte rodičové moji,
že vy s tím neuděláte vůbec nic.
Můžete si co chcete říkat,
ale myslíte, že já budu vás poslouchat?
Já vás mám ráda,a vy to snad víte
ale teď nevím očem vy sníte....
Jediný co chci, je ať neřešíte problémy mý.
Vždyť mě je 19, snad aspoň jeden z vás to ví.
Je to můj život a problémy taky,
tak nesnažte se VY najít řešení ´ňáký´
myslíte si, že když zakážete mi přátelé všechny,
že jen tak bude můj život pěkný?
Ale pro mne jsou přátelé důležití,
tak přijde mi , že to trápení jste vy.
Ale tak to sto procentně není,
protože ten problém má jiné znění.
Mě ublížil někdo hrozně moc,
proto já nespím už žádnou noc.
Že pomoct moc mi chcete to já vím
ale pomoct si já sama musím

A jak vám tohle říct, nevím...:-(
Autor cestovatelka, 24.03.2006
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc diky Gamy :-)

26.03.2006 14:35:00 | miceska

To nic, ty lidé co ti píšou komentáře tě neznají. Já sice také ne moc, ale ruku ti podám na pomoc. Zuzko to bude dobré, věř!!!

26.03.2006 13:16:00 | Gamy

že starosti rodičů pochopíš, až budou tvá děcka v tvém dnešním věku. Hodně zdaru přeji.

24.03.2006 19:08:00 | hauskaa

Děvče, děvče... Mi zemřela mamča, když mi bylo 5 a veškeré macechy, které mi toužily změnit život tvrdě narazily a dodnes nejsem s žádnou zadobře. Zkus se vcítit do role rodičů a tuš, co ti vlastně touží sdělit. Neodsekávej na všechno, z diskošky choď radši o deset minut dřív než o minutu později. Byla by toho ešče spousta, co bych ti snad chtěl říct, ale tohle není asi ta pravá webovka, kde bys měla tohle řešit. Jinak si myslím,

24.03.2006 19:07:00 | hauskaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí