CZE

CZE

Anotace: češiiii

Nejkrásnější vlajka naše,
podsebou má vlajkonoše.
Ze strany na stranu vlaje,
při pohledu naní naše srdce taje.

Nejrásnější je i naše hymna,
je krásná a je klidná.
Slovo za slovem střídá,
a tón za tónem zpívá.

Národ náš ČESKÝ,
nejkrásnější a hezký.
Autor ronaldo99, 24.03.2006
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám rád svůj národ, ale chyb bych na něm našel spoustu...

25.03.2006 11:25:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí