Hudba

Hudba

Anotace: když mám opravdu čas

Sedím a hltám
starší i nové melodie
hudba je tekutá láska
co hladí, škrábe, nezabije
děravým tričkem
se vsakuje do duše
vyplaví zběsilost
sprostá slova
nechá zesládnout nezralé moruše

Nevím proč žiji
možná jen pro tyto chvíle
když drcen reproduktory
umírám při plném vědomí a síle
Autor zef, 25.03.2006
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já zase sedím rada v tichu
to nejlépe mi odpoví
jestli umírám či žiju v hříchu
a nikdo se to nedoví ;-)

25.03.2006 19:10:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí