Xakru

Xakru

Anotace: Co jsem to vlastně chtěl říct..

K sakru
Jsem přikován
jak Prométheus ke skále.
Cožpak játra za to mohou ?
Úsměv mám slan.
Proč pořád znova a stále
vycházím jen špatnou nohou?
Vrátím se zpět
na srdcí vykradače hrob.
tam nechám svou noční můru.
Dál k žití lpět
podoben mouše, co na strop
přistává nohama vzhůru.
Autor tichy.drak, 25.03.2006
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: Markéta G.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí