Vyznání

Vyznání

Anotace: Jen tak :-) .

Udělala jsem největší blbost
- svou lásku vyznala v SMS --
z toho jsi vyrost´.
Lásku prý vyznáváš do očí,
já hloupá ztratila co strašně chci.

Jen o jediné chci se světem bojovat,
jen o tebe má cenu se dnem a nocí prát.
Bojovat s ostrými meči a kordy,
s bojovníky, co nebojí se pravdy.

S veškerou šlechtou, jejíž hodnost je vysoká,
s největší armádou co boje se neleká.
Já budu bojovat se svým osudem,
budu klidně se všemi bojovat,
děj se co děj.

A když náhodou prohraju a život můj si vezme ďas,
nebudu nadávat, nevrátím čas.
I když tím ztratím lásku, ctnost, život i svobodu,
jen tebe milovat budu.

A jen jeden důvod pro to mám
- já neměla, co strašně jsem chtěla mít - TEBE.
A už vím, co je to neopětovaná láska,
je to jak kazeta, ale zamotala se páska.

A zamotaná je vážně pevně - přesně trak, jak tvoje city ke mě!
Autor katttka.k, 26.03.2006
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná míň myslet na něj a víc na to, co píšeš. Tady jsem teda lovila, ale malý rybky jsem našla, jinak bych to smetla ze stolu, což nedělej, všechno vede k něčemu.

26.03.2006 20:14:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí