Bez názvu ?

Bez názvu ?

Anotace: Opět jen tak :-) .

Život mi už připadá jak velkej vtip,
ve kterém se člověk dopouští snad milionů chyb.
Žádná pravda, štěstí, dobro,
tohle by snad každýho člověka zdrblo.

Někdy mám chuť začít se jen smát
- vidíte - už ani brečet se mi nechce.
Nechci se už ani na nic ptát
- vidíte - jak mlčet lze lehce.

Promluvím, až budu sama chtít.
Až tehdy, co všichni promluví a pravdu budou mít.

A každý už asi tuší, i ti, co si zacpávají uši to ví -
stanu se němou.
Autor katttka.k, 26.03.2006
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi v tom líbí slovo "zdrblo", rozhodně fandim, nebylo to špatné, klidně oněmňuj a piš.

26.03.2006 20:07:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí