Hasta luego

Hasta luego

Anotace: to je španělské "Na shledanou" - je to úryvek monologu muže, který se loučí svými přáteli na smrtelné posteli

Již jsme sbohem, již loučíme se spolu,
snad příště sejdeme se zas.
Bylo krásné sedět kol jednoho stolu,
byl to s Vámi krásný čas.

Hasta luego!
Nikdy nezapomenem
Hasta luego!
Mí drazí přátelé
Hasta luego!
Teď a do příště sbohem
Hasta luego!
Bylo mi s Vámi vesele

Všechna pěkná slova, co jsem od Vás slyšel,
každé chvíle s Vámi strávené,
vrací mé myšlenky tam, kde jsem převesel
rád zastavil své žití, nyní léty strhané.

Hasta luego!
Mějte se, přátelé
Hasta luego!
Srdce, plnící se ochotou
Hasta luego!
Všem, kdo nezapomínaj
Hasta luego!
Vzpomeňte s dobrotou

Hasta luego!
Autor Yves, 26.03.2006
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chválím rytmus, určitě by to byla dobrá písnička. Taky se mi líbí ten nadhled, žádný srdceryvný nářky. Trochu bych vytkla šroubovitost slov.Ucházející báseň.

26.03.2006 19:43:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí