..vychází kosmický muž..

..vychází kosmický muž..

Anotace: ..

Na poli u lesa
Pod stromy v mokrém listí
V tichu mrholení
Mlhy

Na čtvercovém poli ze tří
na sebe kolmých stran u lesa
A z jedné u železniční trati
Je noc
A z nebe
Padají náhle meteority
Jsou blízko
Dopadají nedaleko odsud

V místě dopadu
Se zvedá mlha
A v praskotu kořenů
Vychází kosmický muž

S pleškou
Unaveným výrazem
Smutným

Já stál
On přišel

Dlouho nic neřekl
A když šel, já šel s ním

Pak pověděl
asi stromům
-->Já se vrátil
Autor Jan D., 27.03.2006
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní, takové neotřepané. Moc se mi to líbí. Četla jsem si to dvakrát a ještě teď o tom přemýšlím :o)

27.03.2006 15:43:00 | ZZuzkAA

Jejda, zajímavá fantazie.... tohle se mi líbilo..

27.03.2006 13:44:00 | Buližník

Zezačátku mě to moc nebavilo, ale ten závěr je ohromnej!! Fakt dobrý!

27.03.2006 03:35:00 | Euka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí