Pro jednoho zklamaného přítele

Pro jednoho zklamaného přítele

Anotace: Zase bude dobře, jen se chytni mé dlaně :o)

Někdo prokoukl tvoji duši?
Někdo ví, někdo tuší,
že popelem je zvrásněná,
a navždy změněná…?
Kalich hořkosti jsi pil
a v sebelítosti se utopil?
Propadat téhle úzkosti
je těžší než čelit pravdě...
Ale co když pravda,
ocitne se v citů zradě...?
Snad v těle místo kamene,
rozprostře se ti znovu naděje
a srdce už nepřijme
toho,
co rozbodal tvé sny,
kvůli komu jsi obětoval,
své nejšťastnější dny…
Tak sakra vstaň,
vždyť já nabízím tobě svou
pevnou dlaň…

Pomůžu ti...
Od čeho jsou přátelé :o)
Autor ZZuzkAA, 27.03.2006
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přátele jsou rodina, kterou si můžeme vybrat...
Nevybírám pečlivě, bez pochybností věřím, asi je to chyba že nepomohou když se řítím..

13.05.2006 21:08:00 | Movinecka

pár rýmů mi tam nesedne ale čert to vem kvalita to je

27.03.2006 16:44:00 | Pavel Kotrba

Přátelé jsou vzácným darem...
je štěstí, že je potkáváme... :o))
Nádherná...

27.03.2006 09:13:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí