V květnu

V květnu

Anotace: Tak už nám všechno končí, spolužáci...

Až se zítra večer rozejdeme
a další ráno už pro nás nebude,
až budu vstátvat bez tebe
a vlastně nic mi nezbude,
jen těch pár slov,
chvíle smíchu
a osm let strávených s tebou,
pak stokrát ráda vzapomenu si
na nás
a bude mi líto,
že musím odejít.
Autor semiramis, 27.03.2006
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč tak smutně?

27.03.2006 21:15:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí