Zůstanou vzpomínkou jedinou...

Zůstanou vzpomínkou jedinou...

Anotace: Vzpomínky...

Padá déšť
Na rybníce čeří se hladina
Slunce sic zapadlo
Paprsky napíná...

Po okně stéká
Kapka za kapkou
Čas odplouvá pryč
Vzpomínky zůstanou...

Až měsíc výjde
Slzy smutku
Padat snad přestanou
Zůstanou vzpomínkou jedinou...
Autor Petty, 27.03.2006
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí