Další přání

Další přání

Anotace: ..

Strach jí bránil otevřít oči
Z plných plic se nadechnout
Bránil jí v tom stín
Dávno skončených tanců
Tělo stočené
V Klubko chvějících se obav
Z velikosti světa, jenž
Má se rozevřít do oslepující
Hry světel

Jak vstřebat tolik paprsků?
Těch, co hledají každičký
Kousek obnažené kůže
A dopadajíc na žíznivou zem
Se vpíjí do vyprahlých pórů

Déšť tě hledal celou věčnost
Než tě našel
strachem z jara
Schoulenou v klubíčku
Poddej se vůni
Vůni nových začátků
Rozevři se
Jako Růže -
Nejsi z papíru,
Tak kvetoucí tě
Líbám
Zbaven svazujících
zábran

Je čas sklidit
Sklidit Tvou
Krásu zapřenou
Co spala tu strachem
zahalená
Je čas
K tobě přivonět
A vůní květin
Těch květin omamných
Se nechat svést.
Otevřít oči
Hledat cíl
Po tvém boku
Každé z cest
Autor Art Brasi, 07.12.2004
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí