Vláček

Vláček

Anotace: Jezdíte rádi vlakem?

Zamávejte, jede vláček,
píská, houká, zevluje,
po trati se sotva vleče,
Slunce na něj maluje.

Na trati však někdo leží!
"Podívejte! Nezbeda!"
Válí se tam, očka prázdná,
nezamává, potvora

Za kopečkem zmizel vláček,
ztratil se nám z dohledu,
na kolejích nechal stopu,
strašného to pohledu
Autor Blade, 28.03.2006
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí