Blázen

Blázen

Anotace: .......každý z nás je někdy blázen.........

Jen blázen
jde ven za bouře
a postaví se do louže.

Jen blázen
zkouší slunce svit
uhasit a ulovit.

Jen blázen
se svého snu vzdá
když už se vyplnit má.

Jen blázen
se ještě směje
když nezbývá mu naděje.

Jen blázen
mění svobodu
za suchý chléb a vodu.

Jen blázen
svého věznitele
považuje za přítele.

Jen blázen
touží po meči
když před svým katem klečí.

Jen blázen
si může myslet
že mu patří celý svět.

Někdy mě tak napadá
a je mi z toho divně rázem,
divný svět mi připadá
vždyt´každý z nás je někdy blázen.
Autor Marvel13, 28.03.2006
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle se mi líbí....čtu asi pátou a teprve tohle mě zaujalo....(nebo moźná už(-: )....pěkné

16.01.2007 19:04:00 | Haňa,dívka do nepohody

Být bláznem však není zlé
je ti někdy lépe
než když IQ obrovské
v malé hlavě tepe..

29.03.2006 10:36:00 | Ayla

Být bláznem však není zlé
je ti někdy lépe
než když IQ obrovské
v malé hlavě tepe..

29.03.2006 10:36:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí