Pro tebe má lásko

Pro tebe má lásko

Anotace: Sen a nebo skutečnost?

Jsi můj sen už jsi má
miluju tě jsi jen má
mohl bych být s tebou
líbat tě s něhou
hladit tě a libat
touhou po tobě chci létat
milovat tvé krásné tělo
svlékat tě by se mi chtělo
chtěl bych tě celou jsi prekrásná
po večerním flámu jsi jako hvězda jasná
toužím po tobě
doufam že ty po mně
srdce své dám tobě
jsi moje a né pro mě.
Autor Kóča, 29.03.2006
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já taky nemám pohled zatemněný láskou...;-) 40

29.03.2006 12:23:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí