Nech mě na pokoji!

Nech mě na pokoji!

Anotace: změna je život a žít se musí. Jiný styl! existuje člověk, který mi moc ublížil, a toto je i trochu pro něj, pár slov. Nic víc. Mé poslední x-té Sbohem!

Myšlenky...
..bolest..
..vzpomínky..
..prázdno!

Proud myšlenek
je jako déšť!
Obraz vzpomínek
musím snést!
Jak bolí!
Srdce, hlava, tělo!
Nesnesu!
Nevydržím!
Jak z toho ven? Co s tím!!
Dej mi pokoj!

..Bolest..Myšlenky..

Co po mě chceš?!

..Chaos..Strach..

Co jsem ti provedla?!

..Bolset!..Slzy!

Čím jsem si to zasloužila?

Myšlenky, vzpomínám,
nechci,
tak zapomínám.
Sny co bolí,
pravda je dvojí.
říkám: "Nic se neděje."
znamená: "Děje!Moc se toho děje!
Pomoz mi!"

Pár slov na papíře,
pář slov, co vidím,
prý v dobřé víře:
rád se k tobě vrátím.

Ne!
Nechci!

Ticho!
Moc bolestné ticho!
Prázdnota! Ozvěna!
Já chci klid!
Tak prosím
nemysli na mě! Nech mě žít!

Myšlenky..
..bolest.
.vzpomínky..
..Ticho...
...klid....
....nic už víc...
...jen prázdno!
Autor Inies, 29.03.2006
Přečteno 887x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

až mrazí...

29.03.2006 21:41:00 | Buližník

souhlas s Popletou, ta atmosféra bolesti je hodně působivá.

29.03.2006 12:06:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí