Láska až za hrob

Láska až za hrob

Anotace: Vtipná morbidní romantická báseň o posmrtné lásce.

LÁSKA AŽ ZA HROB
Daniel Možnar

Miluji tě odjakživa,
ať jsi mrtvá, nebo živa.
Po celý čas, celou dobu,
vezmu si tě až do hrobu.
Na hřbitově o půlnoci
byl bych s tebou v sexu moci.
Byli bychom mrtví sice,
naše těla hnijí více,
ale to nám nezabrání
v našem věčném milování.
Mušky, můry, červi, brouci,
jenom naše láska vroucí
nikdy nevychladne,
ač to není snadné.
Z našich těl jsou kopy hnoje,
jak to mé, tak i to tvoje.
Měli bychom spolu ležet
a nechat čas klidně běžet.
Ač to bude dlouhá doba,
budem spolu ležet oba
v našem věčném domově
na tom místním hřbitové.
Naše rakve vedle sebe,
ty u mě a já u tebe.
Musím tě mít v jednom kuse,
ač jsem mrtvý, zabiju se.
Naše láska ze záhrobí
tento mrtvý hřbitov zdobí.
Autor Daniel Možnar, 29.03.2006
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí