On

On

Anotace: ...

Rosa jako kapka slzy
Jeho pohled jenž ho mrzí
Tma, která Tě zamrazí

Slzy za úsvitu měsíce
Stisk jeho pevný velice
Prázdné taneční střevíce

Pohled jeho temných očí
Úzkost, která ze tmy skočí
Svět jenž se s Tebou točí

Srdce, které puká zlostí
Jeho duše jenž se postí
Hlas zní krutostí

Po srdci krůpěj krve
Jeho sladká slova nejprve
Bolest z duše se rve

Na bolest se nezapomíná
Krutost pomíjivá
Jeho duše jenž vzpomíná

Leč už pozdě je
On již bezejmenný
Zapomenutý je

Pan tajemný co srdci poroučí
Jeho slova jenž bolest Ti zaručí
Ta bolest mě mučí…
Autor Petty, 30.03.2006
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí