Nejen písmem

Nejen písmem

Anotace: ****

Chtěla bych napsat písmem,
které nikdo nevidí
jen pro slepce
o lidech, co se nestydí
hovořit o lásce a jejím rouchu,
o tom, jak sladká jsou vyznání šeptaná uchu.

Chtěla bych říci slovy,
co nejsou slyšet,
jak na kůži
umí dotyky milované osoby syčet.

Chtěla bych očima pohladit
jak ten, co nemá ruce.
Chtěla bych jako slunce prohřát zem,
tak prohřát všechna lidská srdce.
Autor melebele, 31.03.2006
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ta je úžasně dobíjecí!!!
Nádhera... :o)

31.03.2006 08:49:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí