Hledáme

Hledáme

Anotace: je to tak....

Kde rostou růže, když z betonu zem,
tak to dneska už málo kdo ví.
svlečeni z kůže poběžte sem,
však ani tady vám to nepoví.

Hledáme moudrost v dálnicích měst,
tak toho začínám se pomalu bát,
Přemýšlím. To radši pozdvihnu pěst,
poprvé v životě bubu se rvát!

Prosíce boha, hřešíme dál,
na místo činů jen ohnutí zad,
pomalu pravdy abych se bál,
než jí i s kořeny usekne kat.
Autor perna, 08.12.2004
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí