Holkám pod sukně

Holkám pod sukně

Anotace: vyznání

Vesmír je v pohledu dívek
Obsažen
a celý se řítí
Na podstatu mého počínání
Je v něm síla
Vášeň snad i milování
A dech
Dech již dávno zapomenutých bohů
V tom okamžiku
Vteřinou po vteřině
Vdechne radost
Třeba dívce
Dívce Kateřině
dva póly magnetů
potkají se
chlapec a dívka Květa
Scéna věčná jak v bibli
jen je věta
Což bádání vědců odkrýt
Nemůže
Ale vítr,
Vítr už pochopil,jak vyzrát
Na smutek
nahlíží pod sukně
Dívkám na zadek.
Odpuste mi výraz hloupý
Dnešní den je na ně skoupý
Ale krása v dívce,když pohledem
Tě nutí psát
Těžko vyjádřit můj žas.
Dívky,miluji vás.
Autor Art Brasi, 08.12.2004
Přečteno 751x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí