ČERNOBÍLÁ

ČERNOBÍLÁ

Anotace: Báseň o zlu, které je dobro a o dobru, které je zlo!

Dokonale bílá
jak nádherně tmavá
je tak tmavá až mne
svou sitostí do očí bodá jak je světlá

Musím si vzít černé brýle,
abych bílý zrak v nich měl
Musím si vzít čiré brýle,
abych černý mrak viděl

Kromě mně je hodně z nás
kteří černé bílé vidí
Kromě nich je hodně z Vás
Které bílé ovce v černých vidí!
Autor Orlok, 31.03.2006
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Debilní a s hrubkama idiote!

04.04.2006 08:54:00 | Orlok

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí