Červená, modrá, bílá

Červená, modrá, bílá

Anotace: Jak silní jsme...národe!!! Aneb kdo neskáče není Čech!!!

Když postavím se čelem
naš národ prve obyčejný
mladý i starý, uspěchaný
však silný jak lev.

Jak Žižka za naši vlast,
tak Karel za naši čest,
i my se budem snažit,
naši zemi zvelebit.

Oba naši velikáni,
Mají sochy velkolepé.
Masaryk I Komenský
Ukázali národu,
Cestu kudy za svobodu rozumu.

Národ silných vojevůdců,
národ plný talentů,
hokej i fotbalem,
dávno již proslaven.

Jak Nedvěd za naše kopačky,
tak Jágr za naše hokejky,
I my se budem snažit,
ve světě se proslavit.

Zlatý míč a velký hráč,
svoji hru si každý hraje,
po světě si pluje,
jako naše vlajka,
i náš národ zraje.

Nedejme se, ukažme světu naši sílu,
zaútočme na západ z týlu.
Autor oliver, 31.03.2006
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkný ale ten Nedvěd mi tam nak nesedi :D

03.04.2006 17:36:00 | Davex

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí