Novodobí Romeo a Jůlie

Novodobí Romeo a Jůlie

Anotace: ???

NOVODOBÍ ROMEO A JULIE

Roztřesená ruka s pistolí u spánku
A na stole dopis od ní…
Otázka – „co se stalo?“
Stokrát a snad tisíckrát si ji chtěl zodpovědět,ale on to neumí.
Ukazovák na kohoutku šimrá vnitřní pružinu…
…a vzpomínka na to jak…,…spolu…
Proč? …zní neustále z jeho slepených úst.
Čte ten dopis neustále dokola.
…je roztrhaný,zmačkaný,ale zase slepený do sebe,to jak před tím ho v záchvatu zuřivosti roztrhal a zase slepil.
Slzy jež stékají mu po tvářích a následně skapávají na stůl,se slévají v malá jezírka bolesti.
Výstřel,zarachocení padající židle a těžkého těla,silueta krve stékající po zdi za ním mu odnesla jeho život.
???
…cvaknutí kliky a ona vidí tu hrůzu.
„Né to né,né to né“!!! – „to jsem nechtěla“,křičí.
Ale je pozdě.
Její sobeckost v záchvatu ublíženosti zavinila tuhletu hrůzu.
Vždyť se jen pohádali,a zdála se to být přeci jen taková malá hádka?!?
…ale ona psala,ona už nechtěla…,…ona to zavinila???
To prolítlo jí v mžiku hlavou a třpytící se ostří žiletky projede jejím zápěstím.
Pět litrů života je náhle vsáknuto do koberce,který si před týdnem v záchvatu lásky spolu koupili.
Dvě mrtvá těla tu teď leží a spojeni jen už kalužemi krve.
Dva životy zemřeli kvůli chvilce.
Ano leží tu oba jak novodobí Romeo a Julie.
Kolikátí už???
Autor Tomik Novot, 01.04.2006
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí