Loutkové divadlo

Loutkové divadlo

Anotace: už neryjeme držkou v zemi Karle Kryle, teď se topíme ve sračkách...

V pravdu jsme doufali
mnoho let uteklo
jen sliby zůstaly
pravda však daleko

Už zas tam sedí
jen tak mě napadlo
že pravda není
loutkové divadlo

Zas na svém písečku
hrady si stavějí
bohužel z našeho
a nás se neptají

Tahají za nitky
hrají si páni
jeviště v rozkladu
na loutkách šrámy

Jak jim jde o místo
hned každý z nich kašpárek
a loutky lákají
na pivo na párek

Kdo loutky povede
kdo povede kterou
v slibech se předhání
pak na ně serou

Jen loutky dál hynou
a nových není
vždyť dali jim svobodu
tak co loutky chtějí?

...

tak milé loutky
co od pánů bychom chtěly?

věřte že já...

POLIBKY NA PRDELI!!!
Autor tuleby, 08.12.2004
Přečteno 647x
Tipy 2
Poslední tipující: Orichi
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, bordel je taky součástí divadla. Půjdeš se mnou?

01.09.2007 23:30:00 | jehlaspichlas

jo...

22.07.2007 12:37:00 | zzlatý

ta mě vzala...:o)

11.05.2007 18:39:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí