Osama

Osama

Anotace: tak tohle to je děláno podle poslechu jedné "písničky" v angličtině mnou "přeložené" ..anglicky neumim :) je to o vážné věci ale "humorně" pojato .) doufám že se bude líbit :) mě "písnička" uchvátila je to nářez ...

jako malý navštěvoval jsem taliban
víte já po cházím ze země jménem afghanistan
.
netušil jsem, že ze mě jednou bude vrah
učil jsem se dál aby nezlobil se sám aláh
.
hned první prachy co sem vidělal neposlal jsem matce
ale stal jsem se členem terroristické organizace
.
a pak z naší země letadlem za svými přáteli
ti na mě už v cizácké zemi čekali
.
.
miluji sveho tátu miluji svoji mámu
ale aláh mě volá a já věrnost přísáhám mu
.
.
já se k tomu úkolu čelem postavím
vybrán jako pilot totiž poletím
.
myslím že to bude 737 Boeing?
na něj od "amíků" mám kvalitní trenink
.
.
až budete vzpomínat v USA na 11. září
a vaše pocity odrazí se ve zlostné tváři
.
vězte že alahův boj je teprv na začátku
jeho národ vám nebude dělat lacinou šlapku
.
.
miluji sveho tátu miluji svoji mámu
ale aláh mě volá a já věrnost přísáhám mu
.
.
teď poznáte co znamená to džihád
každý arab ploží za islám svůj život rád
.
doufáme že bude stačit jen jeden útok
netoužíme vidět krvavej potok
.
snad usa stáhne své zbraně z naší země
tak jako ve vás i zlost bouří se ve mně
.
alahovi s radostí svůj život odevzdám
to abych ochránil náš Islám
.
.
Bush vypadá ve zprávách jak od Barbie Ken
to když o nás kecá sračky na CNN
.
.
miluji sveho tátu miluji svoji mámu
ale aláh mě volá a já věrnost přísáhám mu
.
.
miluji sveho tátu miluji svoji mámu
ale aláh mě volá a já věrnost přísáhám mu
.
.
.
.
...
Autor Jan Střelec, 09.12.2004
Přečteno 490x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí