Na nebi je stín, ajo

Na nebi je stín, ajo

Anotace: ..

Na nebi je stín, ajo
Co to je
Co já vim

A kam to všechno spadlo
To tamto všechno
Dyť toho bylo tolik
Výlety a tak

Výlety a víno do hlavy
A vlaky a rohlíky s hořčicí
Kam se poděly
Ležení na střeše
A fajfky pod strání
Kýble na zvracení
Žlutý prsty, ukazováček a prostředník

Ach jo
Autor Jan D., 03.04.2006
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle se mi hodně líbí!!!:)

03.04.2006 23:01:00 | temnezakoutimojiduse

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí