O sebevraždě

O sebevraždě

Anotace: ???

O SEBEVRAŽDĚ

Zastavil se ti mozek.
Včera si se opil.
Nemáš šanci dostat se dál.
Vo co de?Vo co de???
…ptáš se,ale nikdo tě neslyší.

Probouzíš se mokrý.
Propocen a v pološílenství,
vrtíš se ze strany na stranu.
Nemáš už sílu spát,nemáš už sílu žít.
Včera ses opil,dala ti kopačky,
myslíš si,že na tom stojí svět,
teď seš sám.

???

Kolem půl pátý ráno přijíždí policie.
Visíš na hajzlu na splachovací šňůře.
Nedokázal´s to!
Nezvlád´s to!
Zastavil se ti mozek,
ale zastavilo se ti i srdce.
Seš osvobozen od svých problémů.
Seš svoboden.
Autor Tomik Novot, 03.04.2006
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí