petratd.....Ti

petratd.....Ti

Anotace: díky

Naší světlušce,
milé Petrušce
smolím tu rým
za to že je,
dušičku pohladí
slovíčkem svým.
Já děkuji vřele
Peťko...je to skvělé!
Autor takova, 09.12.2004
Přečteno 546x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí