OVLIVNITELNÁ

OVLIVNITELNÁ

Anotace: Pokud nosíš tuto vlastnost, nemíchej se mezi špatný party atak..Nechtěně tě to změní a ty už taky nemusíš najít cestu zpátky..

Doupě smrtelných hříchů..
Ráj ztracených duší..
Marné výkřiky v tichu..
Společnost citových kuší.

Místo veškeré neřesti..
Ty, nedobrovolná obět..
Prázdná pachuť pelesti..
Na jazyce zahořklá zpověď.

Hektický život bez podpor..
Propast, do které spadneš..
Příliš moc zesláblá na odpor..
A ty v ní, květinko, zvadneš..
Autor Turmalina, 09.12.2004
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí