Čas v podobě vzduchu

Čas v podobě vzduchu

Anotace: Čas běží a pod jeho rukou se vše mění. Vánek na své dlouhé cestě časem sílí. Jen my slábneme.

Sbírka: Od A do Z

Nejprve vánek
hladí tvé vlasy.
A stejně tak spánek
je otcem tvé krásy.

Pak vítr se zvedá,
brzdí tvůj dech.
Tvá tvář je bledá,
jak vápno na zdech.

A náhle vichřice
vlasů tvých povíce
krutě vytrhává,
když tma tě neuspává.

Čas s rychlostí vánku
změnil se v tajfun.
A právě díky spánku
nasadil na trůn

stáří.
Autor Mia, 04.04.2006
Přečteno 443x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo,jo,jo...pěkně,moc pěkně si hraješ se slovy!

04.04.2006 11:49:00 | mexico

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí