Touha zabíjí

Touha zabíjí

Anotace: rok stará věc..

Sbírka: Od A do Z

Být tak černým ptákem
pod bouřkovým mrakem
a vidět z blízka,
jak jasně se blýská.

Cítit, jak houstne vzduch,
letět skrz hejna much
a pro předbouřkový klid
všechny zpěvy utišit.

Poslouchat burácení hromu,
oddat se naplno tónu,
jež až tají dech
v lidech, zvěři, v kamenech.

Nechat padat něžnou vodu
na černé perutě.
Zastoupit místo hromosvodu
a ležet pak nehnutě..
na zemi.
Autor Mia, 04.04.2006
Přečteno 419x
Tipy 2
Poslední tipující: Stoneman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úžasny, moc se mi libi.Uplne jsem se do toho vzil

04.04.2006 14:53:00 | Raallio

mně se to moc líbí,dávám sto a jdu si přečíst další tvoje dílka!Hezký den

04.04.2006 11:46:00 | mexico

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí