Má lásko

Má lásko

Anotace: ..........................................................

Tvé oči,má lásko
jsou jako vesmírné hlubiny...
A tvůj život,lásko má,
dodnes byl tak nevinný...

Úsměv tvůj,má lásko,
proč na rtech ti umrzl???
Udělám cokoliv,lásko má,
jen abych ho nalezl...

Stírám ti má lásko
Z čela chladný pot...
Zbavím tě,ach zbavím,
těch tolik strašných pout...

Proč upadáš,lásko má,
kam najednou ten spěch???
Na rukou tvé slzy...
Nebo je to krev???
Autor Solitary Angel, 04.04.2006
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí