Tvá Volba

Tvá Volba

Anotace: O smrti jěště jednou...

Podívej, jak je svět krásný,
podívej, jak slunce se směje,
podívej, jaký den jasný,
podívej, jak ptáček si pěje.

Nechtěls vidět nic z toho,
nechtěl jsi chodit ven,
nechtěl jsi, že prý máš mnoho,
chtěls jen snít si svůj sen.

Zapomněls jaký svět byl,
zapomněls jaký svět je,
zapomněls, že jsi kdy žil,
zapomněls to, cos měl v hlavě.

Nevidíš nic než jen tmu,
nevidíš nic než černou zem,
nevidíš do svého snu,
nevidíš, že já tu jsem.

Nevíš, jak těžké to je,
nevíš, jak slzy mi kanou,
nevíš, jak tělo se chvěje,
Já vím, že nejsi tu se mnou.
Autor Woe R., 09.12.2004
Přečteno 421x
Tipy 1
Poslední tipující: angellka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí