Jsem....

Jsem....

Anotace: A jsem ráda (i když to tak nevypadá)

Jsem sklenice,
do který jsi dlouho nic nenalil.
Jsem jen svým vlastním stínem,
který kdysi žil.
Jsem labuť,
co chytla chřipku ptačí,
jsem svým kuřím okem,
co překáží a tlačí.
Jsem zároveň upírem i denním světlem,
jsem gravitace, která mává vlastním světem.
Jsem abstinentem, co svou smrt zapíjí,
jsem život, co se žitím zabíjí...
Autor Květa, 04.04.2006
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké to jest.Chytlo mě to......Hledám kapesník

06.04.2006 10:27:00 | mateska

krááááááááásnááá

05.04.2006 21:10:00 | Elča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí